Hoe kan je discreet videochatten met een Wallet ?

Bij iedere dame of heer die online is, zie je 2 knoppen: Videochat via 0906 (of 0907 in Belgié) en Videochat via Wallet.

Hoe werkt deze wallet?

Als je bij een dame of heer op de groene knop 'Videochat via Wallet' klikt, komt er een gewoon telefoonnummer tevoorschijn. In Nederland is dat een 035-nummer (regio Hilversum) en in België een 03-nummer (regio Antwerpen) of een 02-nummer (regio Brussel).

Deze wallet werkt voorlopig alléén maar als je dit met een mobiele telefoon belt. Met een vast toestel kan je de wallet nog niet gebruiken.

1e keer 20 credits GRATIS

Bel je voor de allereerste keer naar de wallet, dan krijg je gratis 20 credits!

Credits aanvullen

Wil je nog langer genieten, klik je op de groene banner bovenaan of ga je naar payswitch.com/nl of payswitch.com/be en vul je je wallet aan met nieuwe credits. Deze koop je veilig en discreet via iDeal (NL), Bancontact of creditcard.

Als je credits koopt, vul je het mobiele telefoonnummer in waarmee je gaat bellen. Je moet geen internationale landcode vermelden. Als je telefoonnummer bijvoorbeeld 06-555.555.55 is, vul je in '0655555555'. Als je nummer bijvoorbeeld 0484-010203 is, vul je '0484010203' in.
Daarna vul je nogmaals hetzelfde nummer in, om er zeker van te zijn dat je geen tikfouten hebt gemaakt.

Vervolgens kies je een betaalmethode en klik je op de knop 'Betaal nu'. Je wordt naar de betreffende betaalpagina van je eigen bank of creditcardmaatschappij gestuurd. Als de betaling met succes is afgerond, krijg je automatisch de nieuwe credits in je wallet. Je hoort ook je nieuwe tegoed de volgende keer dat je via de wallet belt.

De credits gebruiken

Je kan nu je gekochte credits besteden via Videochat (door de groene knop onder een foto te gebruiken ipv de blauwe knop) en je hebt ook nog eens de mogelijkheid om een cadeautje aan een dame/heer te geven!

Daarnaast kan je jouw credits ook nog eens gebruiken door het Supersexmenu te bellen. Voor Nederland is dat 035-3500035 en voor België is dat 03-4002700.

Discreet

Op je afrekening komt géén vermelding te staan van 'credits', 'seks', of 'videochat'. De betalingsmededeling is 'Payswitch S(mall) / M(edium) / L(arge) etc pakket [jouw telefoonnummer]' en eventueel een vermelding van Pay.nl (het bedrijf dat de betalingen veilig en versleuteld voor je verzorgt).

Je kan te allen tijde je wallet verwijderen en dus ook je gegevens verwijderen cq anonimiseren.